D TechData
#
Maak kennis met ons online inruilprogramma:
Tech Data Renew
Bied uw klant ook de mogelijkheid om gebruikte devices in te ruilen en meld u aan bij ons programma.

Tech Data Renew is het inruilprogramma van Tech Data, dat het inruilen van mobiele devices zeer eenvoudig maakt, een goede klantervaring biedt en u in staat stelt meer winst te behalen. Het omvat een gebruiksvriendelijke online portal die het gehele inruilproces van de devices afhandelt, van real-time offertes en ordertracering tot veilige verzending en gegarandeerde data verwijdering.
De waarde van de devices kunt u via de portal direct opvragen en de gewenste marge kunt u zelf instellen. De offertes hebben een geldigheid van dertig dagen.
Mobiele telefoons, tablets, MacBooks, iMacs en Microsoft Surface kunt u via de portal inruilen. Aanvragen voor notebooks gaan via tdrenew@techdata.nl.
Meer informatie vindt u in de brochure.
Het ophalen van de devices bij u of uw klant is gratis.
Alle recycling, verwerking en verwijdering vindt plaats in overeenstemming met de EU wetgeving. Inclusief volledige naleving van de WEEE-richtlijn (Waste of Electrical and Electronic Equipment).
Van alle devices wordt de data middels professionele software verwijderd. Hiervan ontvangt u certificaten, zodat u ook GDPR compliant bent.
Registreer u vandaag nog
Registreer u vandaag nog en maak gebruik van de voordelen van Tech Data Renew.
Of download de uitgebreide brochure over Tech Data Renew.
 
Registreren  
 
 
Download brochure  
 
 
Bel mij